logo
Voor meer informatie en/of vragen kunt u ons altijd bellen of een mailtje sturen.
026 848 1322
novamunde@outlook.com
Pauwstraat 6, Arnhm
Search
 

Over

Wat maakt ons zo bijzonder?
Mei 2017

Nova Munde

Nog niet zo heel lang geleden hebben wij onze deuren geopend. Een nieuw restaurant op een prachtige locatie aan de Korenmarkt in Arnhem. Met maar liefst 5 verdiepingen en een geweldig mooi interieur proberen wij ons te onderscheiden van de andere restaurants die hier te vinden zijn.

Begane grond

Wanneer u ons restaurant betreed is dit het eerste wat u tegenkomt. Onze begane grond. Hier bevindt zich de keuken waar gekookt wordt, de bar waar u aan kunt zitten en maar liefst 15 tafeltjes.

Vide

Wanneer u het restaurant binnenloopt valt uw oog waarschijnlijk meteen op onze vides. Hier bevinden de overige verdiepingen zich. Op dit moment is alleen de eerste vloer geopend. Later zal de rest volgen.

Wijnkelder

Wat velen misschien nog niet weten is dat wij een prachtige wijnkelder hebben. In onze wijnkelder kunt u genieten van een heerlijke wijn met een prachtige kaasplank. *Deze ruimte kan ook afgehuurd worden.

Verse producten

Onze specialiteiten

Bij Nova Munde werken wij met een Josper Grill. Hier zijn wij enorm trots op. De Josper is een elegante combinatie tussen grill en oven in één apparaat en biedt ons de gelegenheid om het hele jaar door op houtskool vlees en overige etenswaren te grillen. Het vlees blijft hierdoor sappig en krijgen samen met gegrilde groentes een heerlijke houtsmaak.

Bij Nova Munde staat kwaliteit voorop. Wij werken daarom met vlees van de Black Angus Runderen en met Zwart bonte- en Holsteiner koeien. Dit vlees kent een hoge graad van marmering en is altijd heerlijk mals.

Wij serveren ook verschillende soorten vis. Zo serveren wij onderandere; zalm, tonijn, gamba’s, zeetong, krab & kreeft. Kunt u nou geen genoeg krijgen van vis? Dan is ons “Plateau voor twee, schatten van de zee” een echte aanrader. Op het plateau wordt het beste van de zee geserveerd.